Afbeelding met titel IMG_4844

Welcome bij Reynolds Van Lejo Duivenvoorde

Marketing & marketing communicatie worden pas echt effectief op het moment dat de juiste boodschap op het juiste moment de juiste doelgroep bereikt en dan het liefst tegen de juiste prijs.

Adequaat gebruik maken van data is de sleutel om dit te realiseren. Wie is de doelgroep en en hoe maak ik mijn boodschap voor die doelgroep echt relevant? Op basis van feitelijke data identificeren wij niet alleen de doelgroep, maar ook waar we die doelgroep het meest efficiënt kunnen vinden en met welke boodschap u echt tot die doelgroep doordringt.
Reynolds is in staat om uw bestaande klantdata te ontsluiten en te analyseren en die analyse vervolgens toe passen in een concreet advies voor marketing communicatie aanpak en waarbij u uw klantdata cross-media op diverse platformen in kunt zetten. Daarbij begint het echte werk pas als de campagne gaat lopen met real-time optimalisatie en leermomenten.

De dienstverlening van Reynolds aan de opdrachtgever begint bij het delen van ons strategische advies en het beschikbaar maken van uw data op diverse platformen, maar nemen we desgewenst (en in samenwerking met onze en/of uw bestaande partners) ook graag de briefing van creatie, het campagne management en indien nodig zelfs het volledige projectmanagement voor onze rekening. Maar nog veel liever, leiden wij onze opdrachtgever op om het voortaan zelf op te pakken!

Onze drijfveer is het succes van onze opdrachtgever. Daarom proberen wij altijd eerst te achterhalen wat de business doelstellingen zijn van onze opdrachtgever en doen een voorstel met resultaten op de korte- en lange termijn. En dus maken we onze beloning graag afhankelijk van de resultaten van onze activiteiten ten behoeve van de opdrachtgever. Leading-edge technologie en data op het meest gedetailleerde niveau stellen ons in staat dat succes nauwkeurig te voorspellen.