Opleidingen

En natuurlijk bieden wij ook Opleiding naar uw wensen, inclusief In-Company Trainingen en Masterclasses mbt tot specifieke onderwerpen.

Opleidingen (=mensen)

Reynolds gelooft dat het beschikken over de juiste ‘skills’ niet alleen resultaat verhogend werkt, maar ook bijdraagt aan werkvreugde. En dat resultaat laat zich raden. Het begint bij de juiste mensen op de juiste plek, vast of tijdelijk, zodat zij optimaal kunnen groeien en presteren binnen het team. Reynolds heeft een aantal praktijkgerichte opleidingen ontwikkeld op het gebied van marketing; van marketing strategie tot (online) campagne management en van data driven marketing tot privacy & data beveiliging. Ook auditeren en certificeren wij diverse (online) marketingopleidingen in Nederland.

Reynolds kan u begeleiden in uw searchtraject indien u op zoek bent naar nieuwe krachten (m/v). Wij kijken daarbij verder dan die ene job. Wij willen er met u voor zorgen dat teams goed zijn samengesteld (diversity), straks goed gaan samenwerken én gezamenlijk groeien in prestatie. Wij redeneren daarbij vanuit de gewenste organisatie, gericht op ontwikkeling, employability én de toekomst.

Reynolds verzorgt graag voor u een Cursus-op-maat, een praktijkgerichte In-Company Training of Masterclass.

Voor alle ‘standaard’ Cursussen, Trainingen en Masterclasses die door Reynolds worden verzorgd, wordt een certificaat afgegeven. Ons certificaat ‘AVG Certified Marketeer’ is erkend door diverse instanties.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Overzicht ‘standaard’ Cursussen, Trainingen en Masterclasses

 • AVG Certified Marketeer (ook online te volgen!)
 • Campagne Management Masterclass
 • Data Strategy Massterclass
 • Marketing Strategie (crossmedia)
 • Data Monetization
 • Online Marketing Strategie
 • Online Marketing Management
 • Data Driven Marketing
 • ePrivacy voor marketeers
 • Databeveiliging
 • Yield Management

En natuurlijk bieden wij ook Opleiding naar uw wensen, inclusief In-Company Trainingen en Masterclasses m.b.t. specifieke onderwerpen.

Meer weten? Vraag ons naar de cursusdata en mogelijkheden!


Wie bent u?

BENT U ADVERTEERDER EN WILT U HET UITERSTE UIT UW MENSEN HALEN?

Zorg dan dat u de beste mensen op de juiste plekken krijgt die het maximale resultaat uit uw marketingcampagnes kunnen halen. Niet alleen, maar samen. Of u de campagnes nu geheel zelf bedenkt en/of uitvoert, of samenwerkt met verschillende partners, zorg ervoor dat u weet waar het overgaat, wat de (on)mogelijkheden zijn en stel de juiste vragen. Reynolds helpt u en uw team graag met de noodzakelijke kennis; altijd praktijkgericht. Of het nu gaat om een Cursus-op-maat, In-Company Trainingen en/of Masterclasses: uw resultaat telt!

BENT U EEN BUREAU EN WILT U OPTIMAAL RENDEMENT HALEN VOOR UW KLANTEN?

U werkt voor meerdere merken en adviseert hen over de inzet van media en middelen, en, u voert deze activiteiten mogelijk ook uit? Dan weet u als geen ander dat iedere klant anders is, niet in de laatste plaats omdat u redeneert vanuit de respectievelijke klantdoelstellingen. Zorg dat uw teams over de noodzakelijke (basis)kennis beschikken en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Of realiseer een ontwikkelplan die ieder (nieuw) teamlid tenminste dient te volgen. Reynolds vertaalt uw doelen en behoeften graag naar een passend advies en helpt u en uw team accelereren. Voor nu en ook voor de toekomst.

BENT U KANDIDAAT EN WILT U BESCHIKKEN OVER DE LAATSTE KENNIS M.B.T. (ONLINE) MARKETING?

U werkt in een geheel andere branche of functie en wilt zich gedegen laten (om)scholen? U wilt bijvoorbeeld aan het werk gaan als ‘online marketeer’ maar ziet door de bomen het bos niet? Of u wilt weten waar u collega’s het nou steeds over hebben? U weet dat het speelveld van (online) marketing breed is en als u dan klaar bent met uw opleiding, kunt u dan ook snel in de praktijk aan de slag? Reynolds helpt u doelgericht op weg, met een persoonlijk advies en met relevante Cursussen en/of Masterclasses.