Consultancy

Reynolds biedt een unieke combinatie van kennis op basis van jarenlange ervaring en direct toepasbare state-of-the-art technologie om de best mogelijke, haalbare oplossingen te adviseren en, op verzoek, te realiseren.

Welke data kunt u onder de randvoorwaarden van de geldende wetgeving (Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG/GDPR) en Wet Bescherming Persoonsgegevens/Telecommunicatiewet (artikel 11.7a, Cookiewet)) verzamelen en gebruiken in uw marketing- en/of communicatie plannen? Voldoen uw website, APP, CRM systeem, gebruik van data en/of campagnes aan de eisen van de AVG ?

Reynolds biedt een complete Privacy Audit van de bestaande situatie, inclusief eventueel daaruit volgende adviezen voor aanpassingen, en toetsing aan de bestaande en toekomstige wetgeving. Daarnaast wordt een advies voor communicatie en marketing activiteiten geformuleerd. Een volledig rapport, geoptimaliseerd voor uw situatie, voor een vaste prijs.

Daarnaast nemen wij graag de het initiatief voor compliance van uw organisatie van u over in de rol van Data Privacy Officer As A Service:
na uitvoering van onze initiƫle Privacy Audit, zorgen wij voor de uitvoering van de aktiepunten en vervolgens voor de naleving van de aktuele privacy wetgeving binnen uw organisatie.

Daarnaast assisteren wij u graag bij marketing- en strategie vraagstukken. Onze jarenlange ervaring aan Adverteerder, Mediabureau, Uitgever en Technologie provider staan garant voor een omnichannel en holistische aanpak. Hoe kunt u uw eigen klanten- of lidmaatschaps data zelf toepassen en zelfs ten gelde maken? Wat kunt u doen om de inkomsten van uw organisatie nog verder uit te bouwen? Wat is de strategische positie van uw organisatie en product(en) in uw marktsegment? Welke segmenten wachten nog op diensten/produkten als die van u?

Wacht niet langer om uw vragen aan ons voor te leggen!

Wat we doen

ADVERTEERDERS

Marketing Strategie
Data Driven Marketing & Strategie
Privacy / AVG
Privacy / Beveiliging
Onboarding van CRM data
Online Attributie op Offline Conversie
Campagne Optimalisatie
MarTech Advies

MARTECH

Market Maps
Sales Strategy
Product Mgt.

UITGEVERS/ECOMMERCE

Data Exploitatie
Yield Management
Cross-Media Performance
Privacy / AVG
Platform Onboarding
Identity Management